Jakten på rätt delar

Jag behöver reparera min bil men att finna rätt delar har minsann inte varit helt enkelt. Att bara söka online har lett mig till otaliga sidor där sakerna inte finns, där de är slut i lager eller till helt opålitliga sajter. Men så hittade jag Mekonomen.se genom en reklambanner. Här fann jag mina bildelar direkt och kunde enkelt söka efter dem med hjälp av bilens registreringsnummer. Tänk, vad lätt man kan finna saker bara marknadsföringen fungerar! Bara detta visar hur pass viktigt det är att ha koll på kommunikation och marknadsföring i dagens samhälle. Om man inte syns online, blir det svårt för andra att finna företaget. Jag har funderat länge på det där med kommunikation och allt eftersom att internet blir mer och mer populärt är det också viktigare att tänka på hur man ska kommunicera med potentiella kunder. När man väl klickar sig in på en sajt måste den ju också erbjuda vad marknadsföringen framför och under tiden jag letat bildelar har jag upptäckt att så inte alltid är fallet.

En kvinna med en dator

(Visited 1 times, 1 visits today)