Köpt en snygg och billig fåtölj i sammet

Är man helt insnöad på kommunikation är det lätt gjort att man ser det i precis allt i livet. I går tittade jag efter nya möbler på Stalands och där var en otroligt snygg fåtölj i sammet. Den talade verkligen till mig. Den stod där och uttryckte sin önskan om att få komma hem till mig. Det kanske låter som en överdrift men jag kände faktiskt på det viset och faktum är att många möbeldesigner använder möblerna som sitt sätt att kommunicera. Antagligen skapades en länk mellan mig och den som designat fåtöljen. Det samma gäller ju konst överhuvudtaget. Människor använder ofta färg, lera eller andra material för att kommunicera och uttrycka sina känslor. Här kan man faktiskt se en skillnad på massproducerade tavlor, skulpturer och möbler. De talar inte lika mycket till köparen som de föremål där en designer som har lagt ner hela sin själ i verket ligger bakom.

Interiörbild på ett rum
Interiörbild från ett galleri

(Visited 1 times, 1 visits today)