Kraften i en hashtag

Jag har haft en tvärtom-dag i dag. En sådan där som Pippi Långstrump hade. om ni vet? Istället för att belöna mig själv efter första tentaperioden bestämde jag mig för att belöna mig i förväg istället. Passade samtidigt på att prova en ny tes jag har om hashtaggar och gissa om jag blev förvånad. Vilken kraft de där små brädhögarna har om man lär sig använda dem. Jag körde några testrundor med hashtaggar kopplade till upplevelser. Det slutade med att jag hamnade och köpte min upplevelse här. Tror att det blir en helt perfekt uppstart på terminen. Dessutom är jag så galet nöjd över att jag redan nu har kommit på ett uppsatsämne, får se på vilken nivå det blir, och jag tror inte att ni blir förvånade när jag säger att det kommer att handla om de magiska och kraftfulla hashtaggarna.

(Visited 1 times, 1 visits today)